Kranbilar, Lyfttjänster, Trädfällning
 

Kranbilstransporter

Då det finns behov att både lasta och lossa material är kranbil det optimala redskapet. Oavsett om du behöver ett lass matjord levererat in på tomten i storsäck eller med skopa, taktegel på taket eller vill ha hjälp med hopsamling av ris så har vi lämpligt fordon.
Vi tillhandahåller alla slags hjälpmedel exempelvis; gripskopa, trädsåg, jibb, vinch, pallgafflar m.m.
Bland våra kunder finns kommuner, bygg- och entreprenadföretag samt  privatpersoner.
 

Vid frågor, prisuppgifter och beställningar  kontakta vår trafikledning på

Tel: 0470-727120

Mail: info@alwex.se

 

 

Trädfällning

Har du träd som står illa på tomten, blivit för stort eller börjat ruttna så löser vi dina problem.                                                                                               Med en kranbil med monterat grip och kapaggregat sågar vi ned hela träd eller enstaka grenar bit för bit. Grenarna transporteras sedan smidigt bort i containers eller på en lastbil.

Montering av huselement, lyft av taktegel, leverans av alla slags material är andra användningsområden för våra kranbilar. Vi har ett stort antal olika fordon med olika räckvidd och lastförmåga.

 

Trädfällning med trädsåg som tillbehör till lastbilsmonterad kran
Detta är mycket effektivt, särskilt när trädet står på en plats där man vill skydda kringliggande markyta och byggnader eller är av sådan storlek att fällning från marken inte är möjlig.

 

Trädfällning med personkorg på lastbilsmonterad kran


Vi forslar naturligtvis också bort trädet i den omfattning du önskar, antingen hela trädet som då med fördel kan läggas direkt i en container i samband med nedtagningen, eller enbart det som inte går att göra ved av om du vill behålla stambitar och kraftigare grenar till detta ändamål. Vi går alltid igenom förutsättningarna för trädfällningen och vad som behöver göras på plats tillsammans med dig som kund.